avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Adeverinta stagiu de cotizare pentru concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Adeverinta stagiu de cotizare pentru concediu medical

cine poate sami spuna si mie de unde pot lua adeverinta cu stagiul de cotizare pentru calcularea concediului medical(salariul brut realizat va multumesv
Ultima modificare: Miercuri, 29 Ianuarie 2014
cristitm, utilizator
Cel mai recent răspuns: Laaurica , utilizator 11:17, 2 Decembrie 2016
1. Dvs. vreti sa spuneti de o adeverinta cu veniturile brute pe cele 6 luni premergatoare lunii in care intrati in concediu medical.

2. Adeverinta o solicitati de la angajatorul (angajatorii) la care ati lucrat in cele 6 luni.
adeverinta de vechime deunde se poate lua va multumesc
1. Tot de la angajatorii la care ati lucrat.

2. De cate ori va inceteaza raporturile de munca cu un angajator sa solicitati si adeverinta de vechime.
De unda se poate obtine adeverinta cu stagiul de cotizare cass pt. Concediu medical. In cazul in care fostul angajator nu vrea sa o elibereze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna dimineata, am inceput un cim nedeterminat la un nou loc ... Cosmin Oncescu Cosmin Oncescu Buna dimineata, Am inceput un cim nedeterminat la un nou loc de munca, dar in perioada imediat urmatoare sunt programat la o interventie la paroscop, care ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa ccc alex2302 alex2302 Buna ziua.. am nevoie sa ma ajutati cu cateva informatii: M-i sa terminat CCC si am primit actele ptr somaj de la firma unde am lucrat , doar ca nu sunt ... (vezi toată discuția)
Cm dupa ccc mishumishulina mishumishulina În cazul unei angajate care şi-a reluat raporturile de muncă după finalizarea concediului de creştere copil până la 2 ani şi care după 3 luni de ... (vezi toată discuția)