avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa timbru pentru cerere restituire cautiune
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa timbru pentru cerere restituire cautiune

Buna ziua,

Va rog frumos sa imi spuneti care este taxa de timbru ce trebuie achitata pentru cererea de restituire cautiune (cererea principala a fost solutionata favorabil pentru creditor).

Multumesc anticipat si va doresc o zi buna.
Cel mai recent răspuns: vrica , utilizator 19:39, 29 Ianuarie 2014
Cererea de restituire a cautiunii conform OG 80/2013 nu se timbreaza este scutita de taxe

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare impotriva unei somatii emise de casa de pensii monik monik buna ziua, va rog mult sa ma ajutati cu un sfat. am pe cineva in familie care e pensionar si a primit o somatie cum ca trebuie sa dea inapoi niste sume de ... (vezi toată discuția)
Decizie restituire timbru de mediu donny donny Buna ziua! Am obtinut de la Curtea de Apel, in noiembrie anul curent, o decizie definitiva de restituire a timbrului de mediu platit acum 2 ani. Doresc sa ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa de timbru utillllizator01 utillllizator01 Buna ziua, Am si eu urmatoarea problema: prin cererea de chemare in judecata am investit instanta sa oblige parata (o firma de imobiliare) la restituirea ... (vezi toată discuția)