avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort cu un cetatean turc
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort cu un cetatean turc

Buna ziua, sunt o cetateana romana din rep. Moldova. Am incheiat o casatorie cu un cetatean turc acum o luna in urma. Intre timp persoana data s-a schimbat foarte mult. cu conditii care nu au fost clarificate la inceput. si cred ca suntem de acord ca relatia noastra sa sfirseasca. Casatoria a fost incheiata in Turcia. As dori sa va intreb acum unde trebuie sa ma adresez pentru divort si dupa cit timp va avea loc acesta. Daca eu plec din Turcia pot sa nu ma intorc la Turcia inca odata dind acordul aici? si in caz ca pot sa fiu gravida care lege va fi aplicata si cine va obtine in asa caz custodia copilului? Cum sa procedez? Va multumesc mult. sunt disperata1
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:48, 11 Septembrie 2017
Se poate desface casatoria si in tara.
Si eu sunt in aceeasi situatie mar interesa cu cine ar ramine copilul dupa divort
Divortati in Turcia.
E prea complicat ca sa divortati in alta parte.
In Turcia tatii au sanse foarte mari sa castige copilul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea tarii de trai a minorului in urma divortului a parintilor cu cetatenie diversa marinka24 marinka24 buna ziua si va multumesc anticipat.am o mare problema,sint cetatean al moldovei si sint casatorita cu un italian,casatoria a fost incheiata in italia,eu cu ... (vezi toată discuția)
Divort dreambird dreambird Salutare tuturor! Am pus ieri o intrebare in forum si tin sa le multumesc celor ce mi-au raspuns :) Insa dupa o intrebare.....mai apare o ... (vezi toată discuția)
Divort, custodia copilului recunoscut de tata in afara casatoriei Otilyvio Otilyvio Buna Ziua! am o intrebare. O situatie: copilul in virsta de 1an si 3 luni, cetatean strain, a fost recunoscut de tatal sau biologic, cetatean al Romaniei. In ... (vezi toată discuția)