avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reglementare in Codul Muncii urgent
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reglementare in Codul Muncii urgent

Buna ziua..as avea nevoie de un raspuns cat mai urgent daca se poate..
In situatia in care o societate lucreaza cu muncitoi necalificati si doreste sa ii "schimbe" in muncitori calificati este posibil? am inteles ca exista o reglementare in codul muncii.. sau situatia in care esti angajat ca si pavator de exemplu si vrei sa modifici in dulgher..sper ca m-am facut inteles.. va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Dita88 , utilizator 15:50, 3 Februarie 2014
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri..si daca doream sa comit vreo infractiune nu intrebam de reglementare legala - colegul de mai sus.. inca o data..va multumesc!
Imi cer scuze daca v-am ofensat.
Sunt situatii in care beneficiarul (care poate fi si statul roman) solicita (ex: licitatie) ca firmele prestatoare sa aiba un anumit numar de personal calificat. Daca intr-o astfel de situatie (care ulterior ar putea face obiectul unei cercetari penale, din varii motive) prestatorul intocmeste CIM pt unele persoane, pe diferite functii, pt care acestea nu sunt calificate, ar putea avea probleme legale (ex: se poate intrepreta ca fraudare a licitatiei).
Cred ca acum intelegeti ce am vrut sa spun.
da am inteles, nicio problema..va multumesc pentru raspuns..o zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare AnomarG AnomarG Buna ziua, as dori sa stiu daca pot incadra pe cineva pe functia de Lacatus mecanic, insa are doar diploma de sudor? Daca nu se poate se poate face ... (vezi toată discuția)
Calificare la locul de munca tasia tasia Un salariat incadrat ca muncitor necalificat in constructii de drumuri si poduri poate fi calificat dupa o anumita perioada la locul de munca, fara ca ... (vezi toată discuția)
Calificare la locul de munca gina.lucia gina.lucia Buna ziua! M-ar interesa sa stiu daca se pot face calificari la locul de munca si cum se procedeaza?. Aveti idee in Constanta cine face astfel de ... (vezi toată discuția)