avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Anulare contract semnat de sotul meu
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Anulare contract semnat de sotul meu

Buna ziua!
As dori ajutorul d-stra intr-o problema juridica. Am incheiat un contract cu o firma pentru irigarea unui teren agricol. Precizez ca acest contract a fost incheiat pe numele meu cu firma respectiva si a semnat sotul meu pentru mine. Cand a fost vorba sa platesc, m-am pomenit cu o suma exorbitanta, iar alte persoane fizice au platit sume mai mici decat mine, desi au irigat de mai multe ori si aveau o suprafata mai mare de irigat. Am purtat niste discutii la sediul firmei respective, dar n-am gasit intelegere. Eu as putea sa contest suma de plata, insa aceasta este foarte mare si va trebui sa platesc o taxa de timbru foarte mare. Intrebarea mea este, daca am o alta posibilitate, eventual sa cer anularea fiindca n-am semnat eu sau ce as mai putea sa fac? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: cardase , utilizator 11:47, 1 Februarie 2014
Nu era trecuta suma in contract?
Nu era trecuta suma in contract, contractul era de prestari servicii, iar cand a fost vorba de plata m-am pomenit cu o suma mult prea mare pentru timpul si suprafata cat a trebuit sa irig, in comparatie cu alte persoane, care au irigat de mai multe ori si suprafata mai mare si-au platit mai putin. As avea posibilitatea sa cer anularea contractului pentru faptul ca n-am semnat eu ci sotul meu, in numele meu? Sau ce as putea sa fac, in afara de-a plati?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract prestari servicii oldgeorge oldgeorge Buna ziua, Am incheiat de curand un contract de prestari servicii (in calitate de prestator) cu beneficiarul X. Contractul seamana cu cele pe care le-am mai ... (vezi toată discuția)
Pacalita sa semnez un contract delia_a delia_a Din prostie, am fost ademenita de o \\"firma de impresariat pentru copii\\" nu numai sa le platesc cei 220 RON pe care i-am dat pana acum, dar aparent din ... (vezi toată discuția)
Executare silita un sot pentru datoriile amandurora puiutz.puisor puiutz.puisor Contract de mediere nevalabil... Am divortat in 2009 ianuarie, iar in aprilie am incheiat un contract de mediere in care fostul sot se obliga sa preia ratele ... (vezi toată discuția)