Buna ziua!
As dori ajutorul d-stra intr-o problema juridica. Am incheiat un contract cu o firma pentru irigarea unui teren agricol. Precizez ca acest contract a fost incheiat pe numele meu cu firma respectiva si a semnat sotul meu pentru mine. Cand a fost vorba sa platesc, m-am pomenit cu o suma exorbitanta, iar alte persoane fizice au platit sume mai mici decat mine, desi au irigat de mai multe ori si aveau o suprafata mai mare de irigat. Am purtat niste discutii la sediul firmei respective, dar n-am gasit intelegere. Eu as putea sa contest suma de plata, insa aceasta este foarte mare si va trebui sa platesc o taxa de timbru foarte mare. Intrebarea mea este, daca am o alta posibilitate, eventual sa cer anularea fiindca n-am semnat eu sau ce as mai putea sa fac? Va multumesc!
Nu era trecuta suma in contract, contractul era de prestari servicii, iar cand a fost vorba de plata m-am pomenit cu o suma mult prea mare pentru timpul si suprafata cat a trebuit sa irig, in comparatie cu alte persoane, care au irigat de mai multe ori si suprafata mai mare si-au platit mai putin. As avea posibilitatea sa cer anularea contractului pentru faptul ca n-am semnat eu ci sotul meu, in numele meu? Sau ce as putea sa fac, in afara de-a plati?