Buna seara!
In urma cu cateva zile am fost in oras cu un prieten si sotia lui, ei au scos o suma importanta de bani la un moment dat ne-am despartit si apoi ne-am reintalnit cand ne-am reintalnit am facut o gluma proasta(la reintalnire iam ajuns din urma si mam facut ca ii smulg geanta sotiei prietenului meu)#-o ei sau speriat si mi-am cerut scuze pt gluma facuta, apoi ne-am dus impreuna la un fast-food si miau facut cinste ei.
Mentionez ca in locul unde am facut gluma era camere video(in strada in imedeata apropierea magazinelor comerciale).
intrebarea mea este: sunt posibil de vreo consecita?#-o
Va multumesc anticipat pt raspuns!.
Va multumesc, mai am o dilema;
In trecut am avut problemi cu ei, am fost acuzat de ei pt o fapta pe are nu am facut, si mau reclamat la politie, dupa un timp ne-am impacat.
Ma tem sa nu mai faca vreo plangere pt gluma facut si sa infloreasc altceva.
Va multumesc anticipat pt raspuns!
pai nu are nimeni de unde sa stie cum vor reactiona prietenii tai la glumele tale.Asteapta si tu sa vezi dak esti chemat la politie si dupa aia pune intrebari...
Politia economica
Daniel89
Buna seara,
am si eu o problema sa pot zice am primit acest mail astazi , ce parere aveti cineva imi face o farsa sau este chiar adevarat am instalat sisteme ... (vezi toată discuția)