avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj ca Administrator!
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj ca Administrator!

Buna!
As avea si eu o intrebare...
Daca sunt Administrator a doua Societati Comerciale dar fara drept salarial si in care nu am statut de actionar.Pana acum am detinut si o functie in cadrul companiei din care obtineam si venituri.Datorita situatiei financiare precare societatea nu ne-a mai putut sustine salarial in cea mai scurta perioada de timp aceasta urmand sa se inchida,iar eu fiind disponibilizat din functia pe care o detineam si ramanand doar administrator fara drepturi salariale.
Intrebarea mea este : Daca pot beneficia de indemnizatie de somaj in aceste conditii?
Cel mai recent răspuns: dd84 , utilizator 12:58, 30 Ianuarie 2014
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor somaj maarkyM maarkyM buna seara, am avut contract de munca perioda nedet cu per de proba 3 luni(feb-apr 2009),forma de angajare premeditata deorece SC unde am lucrat avea punc ... (vezi toată discuția)
Dreptul la indemnizatie pt crestere copil taky_mika taky_mika urgent!!! va rog frumos cine poate sa-mi raspunda .am fost angajata la o societate timp de 13 luni pe cartea de munca iar incepand de azi am fost data in somaj ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de somaj Kitte Kitte Buna ziua. Sotul meu a absolvit facultatea in iulie 2007, iar licenta a luat-o in feb. 2008. Nu are carte de munca si nu a avut nici un venit in ultimii 3 ... (vezi toată discuția)