avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1155 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Informare drept constitutional
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Informare drept constitutional

Dovada de circulatie care se elibereaza in perioada in care se ancheteaza un dosar este sau nu in contradictie cu art 41 din Constitutia Romaniei care spune ca:"Dreptul la muncă nu poate fi îngrădit. Alegerea profesiei, a meseriei sau a ocupaţiei, precum şi a locului de muncă este liberă."
Ma refer la partea in care spune ca alegerea locului de munca este libera , se face referire la teritoriul Romaniei sau al altei tari nu ?
Ultima modificare: Joi, 30 Ianuarie 2014
anca280, utilizator
Cel mai recent răspuns: anca280 , utilizator 11:43, 2 Februarie 2014
anca280 a scris:

Dovada de circulatie care se elibereaza in perioada in care se ancheteaza un dosar este sau nu in contradictie cu art 41 din Constitutia Romaniei care spune ca:"Dreptul la muncă nu poate fi îngrădit. Alegerea profesiei, a meseriei sau a ocupaţiei, precum şi a locului de muncă este liberă."
Ma refer la partea in care spune ca alegerea locului de munca este libera , se face referire la teritoriul Romaniei sau al altei tari nu ?

Poate cineva sa ma ajute cu un raspuns la intrebarea mea de mai sus mea de mai sus ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la munca Ioanvlad Ioanvlad Ce art. dinConstitutie garantează (se refera) la dreptul la munca? (vezi toată discuția)
Model adeverinta andreeadiana123 andreeadiana123 Buna ziua , prietenul meu se elibereaza din penitenciar anul acesta si are nevoie de o adeverinta din care sa reiasa ca la eliberare se poate angaja , am ... (vezi toată discuția)
Suspendare somaj vulturu39 vulturu39 Conform Constitutiei, art.41, \"Munca si protectia socialã a muncii\", aliniat 1, \"(1) Dreptul la muncã nu poate fi îngrãdit. Alegerea ... (vezi toată discuția)