Teoretic, nu mai este nevoie sa trimiteti la cei ce figureaza cu sold 0 la dvs in evidenta.
Daca un partener are in evidentele sale un sold diferit de 0, va va trimite el extras de cont. Daca nu, inseamna ca are si el tot 0 in evidente.
Ca sa nu mai vorbim, ca de fapt ele se trimit doar la clienti, nu si la furnizori, dar asta e alta problema, si reprezinta un alt subiect de discutie.
In fapt, nu va opreste nimeni sa trimiteti extras de cont la toti partenerii (clienti si furnizori).
Respect,
Dan Preda.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Nota explicativa
niko 94
Poate care sa imi trimita un exemplu de nota explicativa pt extras de cont, nu bate suma si trebuie si trebuie sa trimit nota explicativa?
Multumesc (vezi toată discuția)
Reglari contabile
dga
in cazul in care, in trecut au fost facute inregistrari contabile gresite, privind platile catre furnizori, cat si incasarile de la clienti, cum putem regla ... (vezi toată discuția)
Confirmare sold
*ivonne*
buna ziua, stiu ca este cam tarziu insa va rog sa ma ajutati in ceea ce priveste inventarierea patrimoniului.
am inventariat toate bunurile.....insa acum am ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.