avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dupã douã hotãrâri nefavorabile irevocabile dar nu ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Dupã douã hotãrâri nefavorabile irevocabile dar nu definitive se mai poate face ceva?

după două hotărâri nefavorabile irevocabile dar nu definitive, la fond - judecătorie și apel - tribunal.... se mai poate face ceva ? (civil, - asigurări)
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 12:27, 13 Februarie 2014
Ați pierdut și la fond, și în apel. Veți pierde și într-o eventuală cale extraordinară de atac.

Recursul și revizuirea vor fi respinse ca inadmisibile. Dacă în apel ați fost legal citat pentru termenul la care a avut loc judecata, o eventuală contestație în anulare va fi respinsă tot ca inadmisibilă.

Sigur că este numai opțiunea dvs. să alegeți să discutați cu un avocat. La fel de bine, însă, puteți să alegeți să aruncați pe fereastră banii pe care îi veți da avocatului. Efectul va fi același. Îmi pare rău, dar în această situație nu există prevederi legale care să vă ajute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotãrâre judecãtoreascã irevocabilã miki70_is miki70_is Ce cale de atac are la îndemână una dintre părţile aflate în proces civil după ce a avut loc recursul în care s-a dat o [b]hotărâre irevocabilă[/b] ... (vezi toată discuția)
Mai pot sa atac o hotarare definitiva? mariazet45 mariazet45 Anul trecut am avut un proces pe rol .o amenda de circulatie .considerand ca nu sant vinovata am deschis actiune in tribunal.Actiunea a fost respinsa ca ... (vezi toată discuția)
Cai de atac ioanandrei ioanandrei Va rog mult sa-mi spuneti : daca intr-un proces( cauza evaluabila in bani , bun imobil evalut peste 100.000,0 ron) , unde prima instanta ,care a judecat ... (vezi toată discuția)