avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetare contract de munca perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetare contract de munca perioada determinata

Buna ziua,

Daca asociatia de proprietari are contrct incheiat cu o firma pentru transmiterea REVISALULUI decizia de incetre o intocmeste fima sau asociatia cu ducere la indeplinire a firmei care raspunde de trimiterea Revisalului?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:35, 30 Ianuarie 2014
Depinde cum v-ati inteles, daca firma respectiva trebuie doar sa transmita in Revisal, sau si intocmeste documente de angajare, lichidare, acte aditionale, etc.
Oricum, daca actele de personal sunt la asociatia de proprietari, firma nu are de unde sa stie cand expira un contract de munca si trebuie sa o anuntati cu catva timp inainte, daca are obligatia de a redacta documentele.
Decizia de incetare a c.i.m. este emisa de catre angajator si nu de catre societatea prestatoare privind completarea si transmiterea REVISAL-ului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere abuziva ameliee ameliee Buna ziua, Am urmatoarea intrebare: La asociatia de proprietari a blocului unde locuiesc, i s-a desfacut contractul de munca d-nei administrator fara a ... (vezi toată discuția)
Cererea de lichidare 1amalia 1amalia Ultima zi de munca a fost in data de 03.04.2012. Cererea de lichidare am depus-o dupa 10 zile , dar cu data de 04.04.2012. De ce mi se solicita o alta cerere ... (vezi toată discuția)
Ajutor urgent!! transmitere act aditional fara semnatura salariatului Didina0 Didina0 Buna ziua, sunt intr-o situatie in care nu stiu cum se procedeaza si anume: la inceputul lunii februarie us-au emis acte aditionale privind micsorarea ... (vezi toată discuția)