avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Accize, alte taxe Forma legala de munca
Discuție deschisă în Accize, alte taxe

Forma legala de munca

Buna ziua.

In momentul de fata lucrez pentru o companie din America, dar fara contract de munca sau alta forma legala.
As dori sa stiu daca s-ar putea incheia un contract de munca cu firma respectiva care sa fie valabil in Romania. Daca nu, atunci care ar fi cea mai buna forma de a face totul legal.

Ma intereseaza in special in cazul in care as vrea sa aplic pentru un credit de prima casa, cat mai repede cu putinta.
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert PFA , Contabil 10:27, 27 Februarie 2014
Va inregistrati in Ro ca PFA si facturati firma din US.
Din venitul net platiti impozit 16%, sanatate 5.5 si pensie ( 252 lei pe luna).
Sau va faceti srl, va angajati pe acest srl si va detasati.
Oricum va trebuie viza de munca...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot lucra ca freelancer din romania pentru o firma din germania? Mimisiku Mimisiku Buna ziua, am nevoie de asistenta in urmatoarea situatie: Mi s-a oferit posibilitatea de a lucra cu o companie germana in domeniul publishing (jurnalism). ... (vezi toată discuția)
Contract de munca din romania, cu firma din america andu2 andu2 Buna ziua, Am mare nevoie de ajutorul dvs constand in cateva sfaturi: Sunt persoana fizica din Romania si sunt programator Web. Am o ofert de munca ... (vezi toată discuția)
Angajator roman, firma constructii, contract prestari servicii pe santier in franta Maria Adriana Marinescu Maria Adriana Marinescu Buna ziua, va rog frumos sa ma sfatuiti , in urmatoarea situatie : Un Srl înființat în Romania. Administratorul/ unic asociat român, este angajat ... (vezi toată discuția)