avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Schimbare localitate incadrare in munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Schimbare localitate incadrare in munca

Buna ziua,

Firma la care lucrez mi-a propus un post in alta localitate decat cea in care am fost incadrata,pe 2 motive:
1)suntem prea multi angajati
2)rezultate nesatisfacatoare la evaluari

Daca refuz acest post la ce sa ma astept?Eu nu doresc decat sa fiu disponibilizata cu drepul la indemnizatie de somaj ptr. ca am contact pe perioada nedeterminata de aproape 2 ani.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:14, 30 Ianuarie 2014
Daca refuzati , atunci exista posibilitatea disponibilizării dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt in concediu de maternitate si am aflat ca postul meu sa va restructura alina_mm alina_mm Sunt in concediu de crestere copil pana la 2 ani. Bebe are varsta de 8 luni asadar mai pot sta in concediu mult si bine pana implineste copilul varsta de 2 ... (vezi toată discuția)
Șomaj tehnic urmat de disponibilizare Daniels03 Daniels03 Salut tuturor! Am urmatoarea speta; Ma aflu in somaj tehnic de la 01.04.2020 si pana in prezent 25.08.2020. Lucrez pentru o companie aeriana si avand in ... (vezi toată discuția)
Drept la somaj vrinceanu mariana vrinceanu mariana Buna ziua .Ma numesc Mariana si as avea nevoie de o informatie. Eu lucrez la un ocol silvic din anul 2004 pe functia de muncitor direct productiv. In aceasta ... (vezi toată discuția)