avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... reziliere contract inchiriere de la circa financiara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

reziliere contract inchiriere de la circa financiara

Buna seara spuneti -mi ,poate propietarul rezilia un contract de inchiriere incheiat pe 5 ani la circa financiara dintre chirias si propietar .Mentionez ca in contract nu este specificat clauza de reziliere .ci doar ca contractul incepe din data de si se termina in data de....
Cel mai recent răspuns: ContSters311098 , utilizator 09:55, 31 Ianuarie 2014
Teoretic poate rezilia contractul de locatiune,pentru varii motive,inclusiv ca urmare a neachitarii obligatiilor de catre locatar
Proprietarul din simpla lui dorinta nu poate sterge in contract de inchiriere de la circa financiara. Doar in cazul in care exista un Acord de Incetare sau o hotarare judecatoreasca. In principiu rezilierea are caracter judiciar adica degeaba este un pact comisoriu de orice grad ca pana nu spune instanta ca e reziliat proprietarul nu poate face nimic pana la expirarea contractului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract inchiriere prin circa financiara fara prezenta chiriasului xemina xemina Am un contract de inchiriere la circa financiara incheiat intre mine si propietar ,spunetimi fara prezenta mea propietara poate rezilia contractul?Mentionez in ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de inchiriere - formalitati, sistarea impozitului utilizator35 utilizator35 Buna ziua, In calitate de persoana fizica am inchiriat o camera unei PJ pentru sediu social. In ultima luna nu mi-a mai platit chiria si in contractul de ... (vezi toată discuția)
Pact comisoriu imac imac Buna ziua Daca intr-un contract de inchiriere a unui imobil ( proprietarul fiind o persoana fizica , iar chiriasul un SRL) este stipulat faptul ca ,, ... (vezi toată discuția)