buna seara,
problema mea este urmatoarea si am mare nevoie de ajutor
sunt asistent personal al socrului meu cu drept de curatela,acesta avand grad de handicap (alzhaimer,dementa mixta ),dar nu locuiesc la aceeasi adresa
in urma cu 10 zile, la indemnul cumnatului meu,care are probleme cu alcoolul si vrea bani pentru uzul lui personal, socrul meu a sarit sa ma bata,spunand ca ma omoara daca nu i dau pensia
am chemat politia,am mers la sediu si am dat o declaratie cu martor cerand sa fie chemata salvarea pentru o eventuala internare intr un centru psihiatric pentru care aveam deja trimitere de la medicul de familie
de 10 zile astept sa se faca ceva,sunt disperata si nu stiu cui sa ma mai adresez
in tot acest timp socrul meu nu si a luat tratamentul,iar eu nu pot merge acolo decat insotita de teama sa nu fiu din nou agresata
mentionez ca am alte cateva reclamatii la adresa cumnatului meu , pentru lovire,injurii si hartuire care inca nu s au rezolvat
ajutati ma va rog!!!
multumesc oricui imi indruma pasii...
Buna seara!
am in ingrijire doi batrani(bunici mei) cu problemi similare.
Aveti procura de la socrul dvs sa scoateti pensia sau hotarare de la judecatorie in are se specifica ca; se interzice de a lua pensia socrul si sa luati dvs pt ca socru are problemi pshice si nu se poate autgestiona singur?
E bine sa aduceti martori la politie in care sa rezulte ca socrul dvs este influientat negativ impotriva dvs de cunatul si ca cunatul dvs este un pediment pentru socrul dvs sa mai aveti si alte probe in acest sens.
Daca nu aveti nici procura nici hotarare trebuie sa vaceti rost pe ale legala de una din ele