avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Actualul primar poate anula o dispozitie data de ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Actualul primar poate anula o dispozitie data de primarul anterior daca acea dispozitie a fost semnata si de secretarul primariei?

Actualul primar poate anula o dispozitie data de primarul anterior, daca acea dispozitie a fost semnata si de secretarul primariei?Unde as putea sa contesta acest lucru in cazul in care nu este legal?

Alte discuții în legătură

Delegare atributii secretar ContSters135086 ContSters135086 buna seara, va rog sa ma ajutati cu doua raspunsuri: 1.sunt incadrata ca referent, grad superior, tr.1, este legal sa-mi fie delegate atributii secrerarului ... (vezi toată discuția)
Cum pot trage la raspundere un functionar public de conducere care greseste repetat in mod intentionat? zama cristian zama cristian Buna ziua. Cum pot sa trag la raspundere un secretar de comuna, care se ocupa si de RU, care, in mod gratuit, de la angajare are ceva de impartit cu mine, ... (vezi toată discuția)
Este legal ca un viceprimar al unei primării să întocmească ... Viorel Olaru Viorel Olaru Este legal ca un viceprimar al unei primării să întocmească și să semneze o întâmpinare la un proces civil(suspendare/anulare a unei Hotărâri de ... (vezi toată discuția)