avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cadastru
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cadastru

La 3 persoane ni s-au facut masuratori pentru cadastrul unor terenuri in luna iulie 2013 si nu ni s-au eliberat actele pana in prezent desi am platit taxele. Persoana respectiva este autorizata dar raspunde foarte rar la telefon si face doar promisiuni ca se va rezolva. Conform carei legi o putem trage la raspundere si care este termenul in care trebuie finalizat cadastrul?
Cel mai recent răspuns: d_doinita , utilizator 20:35, 1 Februarie 2014
Se poate depune reclamatie la Biroul Local de Expertize Tehnice si Contabile care functioneaza in cadrul Tribunalului fiecarui judet.
Ce treaba are Biroul de expertize tehnice si contabile in aceasta speta inca nu imi trece prin gand, dar sa revenim la subiectul domnului Tudosie.
Cand ati apelat la serviciile persoanei autorizate in cadastru , aceasta persoana trebuia sa incheie cu dvs un Contract de prestari servicii, o conventie prin care si dvs si el aveati unul fata de altul niste obligatii.
In baza acelui contract , tinand cont ca intocmirea unei documentatii cadastrale are o durata de aproximativ 30 de zile, dvs, acum ati fi putut, sau ati putea sa il dati in judecata pe autorizat.
Trebuie sa insistati, sa mergeti sa va spuna ce probleme sunt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in urma cu aproximativ doua luni am angajat o doamna ... cfelicia cfelicia Buna ziua, in urma cu aproximativ doua luni am angajat o doamna expert cadastrist pentru alipirea a doua terenuri, onorariul fiind achitat prin virament ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.se poate intabula actele juridice conform art 888 cod ... petre_marian petre_marian Buna ziua.se poate intabula actele juridice conform art 888 cod civ .urmand ca ulterior sa fac cadastru . (vezi toată discuția)
Act adițional coform art 1669cod civile Mary4@ Mary4@ Sa facut un contract de pronmisiune bilateral de vanzare cumpărare pe suprafata de teren de 83mp cistigata prin hotărâre definitiva si irevocabilă .dar ... (vezi toată discuția)