avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Contestatie pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Contestatie pensionare

Am contestat decizia de pensionare in instanta, in localitatea mea, instanta invoca competenta pentru a stramuta cauza in alta localitate, dupa lege nu este corec, ce îmi puteti spune ?
Cel mai recent răspuns: elisaeli , utilizator 20:04, 24 Februarie 2014
de ce nu dati amanunte? de exemplu unde locuiti si la ce instanta ati introdus actiunea?
Corect este la Tribunalul in a carui raza locuiti dupa ce, in prealabil, ati contestat decizia de pensionare la Comisia Nationala de Contestatii in termenul legal.
Contestarea deciziilor de pensie se face la Tribunalul din judetul in care aveti domiciliul.
elisaeli a scris:
Am contestat decizia de pensionare in instanta, in localitatea mea,

Cărei instanțe v-ați adresat, judecătoriei sau tribunalului?

instanta invoca competenta pentru a stramuta cauza in alta localitate, dupa lege nu este corec,

Potrivit cărei prevederi legale nu este corect?

ce îmi puteti spune ?

Nu puteți primi răspunsuri până nu dați mai multe amănunte.

Hotărârile comisiei pot fi atacate, potrivit legii, la tribunalul în a cărui rază teritorială îşi are domiciliul reclamantul, în termen de 30 de zile de la data comunicării.

Probabil ca ati depus contestatia la Judecatorie si nu la Tribunal.
Mulţumesc frumos !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu munca Eugenjon Eugenjon Am nevoie de ajutor intr-un caz de litigiu munca.Sincer nici nu dispun de mijloacele financiare dar putem discuta.Pe scurt am fost dat afara fara sa semnez ... (vezi toată discuția)
Stramutare proces doinatautan doinatautan Am intentat un proces în contencios administrativ, la tribunalul in raza căruia am domiciliul stabil. Eu, de fapt, locuiesc (cu viză de flotant) şi ... (vezi toată discuția)
Comisia centrala de contestatii nu a raspuns la contestatia mea impotriva deciziei de pensie cris_kiri cris_kiri Buna ziua! Ma numesc Cristina si va scriu in numele mamei mele. Anul trecut in luna ianuarie si-a depus dosarul in vederea pensionarii pentru limita de varsta ... (vezi toată discuția)