avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... stagiu somaj din perioada de concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

stagiu somaj din perioada de concediu medical

Concediu medical nu este stagiu de cotizare la somaj cu exceptia primelor 5 zile din fiecare comcediu. Daca eu am 30 de zile de concediu medical intr-o luna si in alta luna 25 de zile care se pun la somaj cite 5 zile din fiecare concediu se pun la somaj? Va rog frumos mai pe inteles nu avem studii juridice.
Ultima modificare: Vineri, 31 Ianuarie 2014
ana-cer, moderator
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 15:39, 31 Ianuarie 2014
Daca aveti concediu medical pe o perioada mai lunga, se considera ca stagiu doar primele 5 zile calendaristice (atentie, lucratoare pot fi mai putine!) de la inceputul perioadei, din primul certificat cu inscrisul "initial". Din perioadele cu certificate medicale inscrise cu "in continuare" nu se mai considera alte 5 zile.

:offtopic:
Interventie moderator:
Daca mai aveti intrebari, nu mai deschideti un subiect nou, apasati butonul "raspunde" la subiectul deja deschis de dvs.
Ultima modificare: Vineri, 31 Ianuarie 2014
ana-cer, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj mihal mihal buna ziua , din 5 februarie 2010 nu mai lucrez , fiind pontat ca si concediu fara salariu,iar din data de 01.04.2010 am notificarea pentru somaj. As ... (vezi toată discuția)
Daca sunt in preaviz am dreptul la concediul medical? andreicoste andreicoste De pe data de 15.12.2011 sunt in previz timp de 20 zile, am dreptul la concediu medical? (vezi toată discuția)
Somaj-prenatal crisstyle crisstyle Am lucrat la o fira 2ani consecutiv intre timp am ramas insarcinata ,am 12 luni lucrate fara intrerupere,firma respectiva s-a inchis ,beneficiez de somaj din ... (vezi toată discuția)