avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1034 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua - prescriere amenzi RATB
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua - prescriere amenzi RATB

Am si eu nevoie sa stiu daca si dupa cat timp se prescriu amenzile RATB si cu ce ma poate afecta daca nu le platesc deloc. Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: jewelled , utilizator 13:40, 8 Februarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cei de la ANAF fac un abuz. Amenda fiului nu are legătură cu impozitul părinților. Doar dacă erau debite ale proprietarului puteau să nu încaseze .
Sotul meu a constatat astazi la banca ca nu poate face o refinantare, intrucat a fost raportat la biroul de credit pentru o .... amenda RATB din 2012.
In septembrie a facut credit la aceeasi banca si a fost ok, nu era nimic in Biroul de credit.
Cum se face ca din septembrie 2018 pana in februarie 2019 a "inflorit" o datorie din 2012. Nici macar nu pot verifica daca este reala amenda....
Ce pot face pentru a fi sters din biroul de credite?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda ratb MirelaDorobantu MirelaDorobantu Buna ziua Acum un an am facut succesiunea dupa sotul meu si am scos de la taxe si impozite certificatul fiscal al apartamentului. Am platit impozitul pe ... (vezi toată discuția)
Evitare plata amenda ratt/ratb victoriavic victoriavic Ce se intampla daca nu platesc o amenda ratt/ratb? Am inteles ca in 5 ani se \\"sterge\\", dar eu iau indemnizatie de crestere a copilului de la stat...Oare ma ... (vezi toată discuția)
Amenda ratb ADRIAN MARCELIN ADRIAN MARCELIN A primit, baiatul meu cel mic(21 ani),prin posta cu confirmare,o somatie de la Directia de impozite si taxe locale sect.6 ,cu 2 amenzi RATB din 2010 si ... (vezi toată discuția)