avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract inchiriere prin imputernicit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract inchiriere prin imputernicit

Buna ziua,
intentionez sa inchiriez un apartament care are deschisa succesiunea. Dupa rezolvarea acesteia vom fi 4 proprietari. De la trei voi avea procura de administrare.
Intrebarea este:
In contractul de inchiriere vor fi trecuti toti proprietarii sau este suficient sa fiu trecut numai eu si chiriasul?
Cel mai recent răspuns: marynus77 , utilizator 17:22, 14 Februarie 2014
In contractul de inchiriere vor fi trecute partile si reprezentantii acestora (dvs.), adica partile sunt doua (locator si locatar), iar la locator (partea care inchiriaza) sunt 4 persoane. Cam asta ar fi logica.
Daca nu se inchide succesiunea,, mama (ca parte in viata) poate sa incheie un contract de inchiriere? Daca da, pe contract defunctul o sa apara ca persoana care inchiriaza? La fisc o sa se ceara prezenta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchirere fara succesiune marynus77 marynus77 Buna ziua, In urma decesului defunctului meu tata, am fost toti mostenitorii la notar unde am facut declaratii de acceptare a succesiunii, dar nu am ... (vezi toată discuția)
Procedura inchiriere apartament Alexandru30002 Alexandru30002 Buna ziua. Vreau sa inchiriez un apartament. Din punctul meu de vedere este cam stufoasa toata treaba de aceea apelez la persoane avizate. Apartamentul ... (vezi toată discuția)
Cum inchei un contract de inchiriere si ce urmeaza ContSters115447 ContSters115447 am infiintat o firma si urmeaza sa inchiriez un spatiu comercial .Doresc sa stiu daca se incheie la notar ,unde se declara pe urma de mine ,asociat unic sau de ... (vezi toată discuția)