avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... dosar penal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

dosar penal

buna ziua am o nelamurire privind dosaru penal pe care il am ,judecatorul ma achitat pe 17/01/2014 si nu stiu daca s-a facut recurs.pe situl de la judecatorie apare la cai de atac , la data declarare 20/01/ 2014 la parte declaranta nimic si la cale de atac recurs.daca se face recurs nu trebuie sa apara numele la parte declaranta sau daca procurorul face recurs nu mai apare,apare numele doar daca face inculpatul? va multumesc voua celor ce acordati timp acestor discutii si veniti in ajutor cu raspunsuri si sfaturi.
Cel mai recent răspuns: mirceapmf , utilizator 10:05, 1 Februarie 2014
a uitat sa va spun pana azi nu am primit nimic oficial acasa privind hotararea ,stiu doar de pe situl judecatoriei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Final de proces munteanu razvan munteanu razvan buna ziua am fost audiat pentru faptele comise adica pt ca am condus un automobil pe drumurile publice neinmatriculat si cu acte false si am mai si fugit de ... (vezi toată discuția)
Incalcare drept la o ancheta penala corecta si o judecata corecta mada85 mada85 Buna ziua! Vroiam sa va intreb daca am o hotarare definitiva eliberata de Parchetul de pe langa Judecatoria Braila intr-un dosar penal in care sunt parte ... (vezi toată discuția)
Loviri si alte violente cercetasa cercetasa cai legale ale unui proces cu aceasta speta ? atat pentru inculpat cat si pentru partea vatamata? (vezi toată discuția)