avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Legea 63/2011
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Legea 63/2011

In legea 63/2011( anexa.4 punctul 3) se stabileste ca secretarul șef* beneficiaza de un spor de in "limita maximă de 20%" si ca acest spor se "utilizează la grupuri școlare sau la unitățile școlare cu personalitate juridică stabilite de Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului".
Este legala plata acestui spor daca Ministerul nu a precizat nici pana in anul 2014 care sunt unitatile scolare la care se aplica? Este obligatorie publicarea in Monitorul Oficial a precizarii respective?
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 13:30, 2 Februarie 2014
Incadrarea este pe PJ, locul muncii este structura. Directorul structurii este director adjunct al PJ.
Contabila/secretara poate avea 1/2 de norma si la structura, dar structura nu va primi bani pentru a da spor de conducere, se va acorda numai de PJ, pentru norma intreaga.
Directorul face parte din personalul didactic de predare si este salarizat conform personalului didactic de predare, indemnizatia de conducere a acestuia se stabileste distinct de a personalulu didactic auxiliar. Directorul are contract de management incheiat cu ISJ, contabila si secretara cu cine si ce contract de management au incheiat? Ele sunt salarizate si au aceleasi atributii ca functiile similare din administratiile locale, cu diferenta ca au salarii mai mari.
Ultima modificare: Duminică, 2 Februarie 2014
elena138, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie decizie ca invatamant una_una una_una Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti: 1) In cat timp are obligatia conducerea unei scoli sa-ti aduca la cunostinta o decizie luata in CA? Baza legala in acest ... (vezi toată discuția)
Angajare in invatamant camelia iosif camelia iosif buna ziua, nu stiu exact care sunt pasii pentru a ocupa un post in sistemul de invatmant, adica unde pot solicita (la ce institutie), care sunt criteriile de ... (vezi toată discuția)
Competenta in control la scoala tora68 tora68 buna ziua, as dori sa stiu unde trebuie depusa o sesizare cu privire la munca unei contabile de la o scoala gimnaziala? de la inspectorat scolar judetean ... (vezi toată discuția)