avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Furt, recuperare paguba
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Furt, recuperare paguba

Cum pot proceda in cazul in care mi-au fost furate bijuteriile din aur? Am dat in judecata (pt ca individul a stat in acelasi apartament cu noi - in chirie), s-a pronuntat seninta , iar hotul trebuie sa-mi restituie contravaloarea bunurilor furate. De la pronuntatrea sentinte(din mai 2013) acest individ nu a dat niciun semn de viata.
Cel mai recent răspuns: valer_valy , utilizator 16:54, 5 Februarie 2014
hotararea trebuie sa fie definitiva si irevocabila dupa care contactati un executor jud.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete masa atena2014 atena2014 In baza unei hot judecat definitive trebuie sa acordam salariatilor contravaloarea tichetelor de masa pentru anul 2013 . Sumele acordate sunt impozabile? ... (vezi toată discuția)
Cum sa fac sa se aplice sentinta pentru a primi drepturile banesti? UzoigweMoisAndreea UzoigweMoisAndreea Buna ziua ,am avut un proces in care sotul ,care este cetatean strain , cerea drepturile banesti dupa ce acesta a fost concediat de la servici in mod abuziv ... (vezi toată discuția)
Sentinte neexecutate - drepturi salariale ralucav60 ralucav60 Avem o sentinta definitiva si executorie din 2008, pentru plata unor drepturi salariale. Nu a fost executata, pe motiv ca nu scrie in sentinta ca este si ... (vezi toată discuția)