avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Noul cod penal - uciderea din culpa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Noul cod penal - uciderea din culpa

unde as putea gasi noile articole din noul cod penal cu privire la uciderea din culpa
Cel mai recent răspuns: zahariadan , utilizator 21:23, 11 Februarie 2014
Buna ziua. Am si eu urmatoarea nelamurire: in cazul unei persoane condamnata la inchisoare cu executare pt ucidere din culpa art. 178 alin. (3) (uciderea din culpa savarsita de un conducator...avand in sange imbibatie alcoolica ce depaseste limita legala) Vechiul Cod Penal, cu pedeapsa in executare de 3 ani si 4 luni (au fost diminuate limitele pedepsei datorita recunoasterii faptei), cum se va calcula pedeapsa potrivit Noului Cod penal?

incadrarea pedepsei este de la 2 la 7 ani asa ca nu poate beneficia de ceva.
poate ataca ca si mine decizia de a nu a mai conduce vehicul cu o simpla cerere.si primeste interdictia de a conduce autovehicule

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ucidere din culpa - pedepse Boia Luminita Boia Luminita Ce pedepse prevede legea pentru omor prin imprudenta? (vezi toată discuția)
Pedepse GeorgianaI06 GeorgianaI06 Se poate da pedeapsa cu inchisoare cu executare in cazul infractiunilor comise in cadrul unui accident de circulatie in urma caruia au murit 3 persoane? (vezi toată discuția)
Accident florin882012 florin882012 buna ziua, daca pasagerul sa oferit sa mearga cu mine si pe parcursul drumului s-a intamplat un accident , pasagerul a ajuns la spital si a degedat dupa 30 ... (vezi toată discuția)