avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cate termene de judecata sunt minim ?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cate termene de judecata sunt minim ?

Am un proces care se va judeca la cerea mea in lipsa .Atunci cind va fi primul termen eu cred ca va fi si ultimul. de aceea va rog sa-mi spuneti daca pot depune la dosar pina la primul termen lista cheltuielilor de judecata . Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters312357 , utilizator 12:15, 2 Februarie 2014
Poate fi si un singur termen; termenele variaza in functie de complexitatea cauzei; de pilda, ordonantele de plata, de multe ori, se solutioneaza la un singur termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecatã cind pot depune facturile ce dovedesc cheltuieli cu drumul sau cazarea, pentru recuperarea lor ca si cheltuieli de judecată? (vezi toată discuția)
Timbrare dubla ??? Anca Puma Anca Puma Am depus apel intr-un dosar civil, si odata cu cererea de apel, am anexat si taxa de timbru ( aceeasi ca si la fond) si timbru judiciar deasemeni, iar acum ... (vezi toată discuția)
Cum se va alege expertul ? oanaportar oanaportar Bună seara ! Suntem 3 moștenitori. Un moștenitor locuiește în Timișoara și a vrut ca moștenirea să se împartă în instanță, pentru că nu a ... (vezi toată discuția)