avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ajutor de somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ajutor de somaj

Daca cineva este in momentul de fata somer (de 2 luni) si se angajeaza cu contract de munca pe perioada limitata (6 luni), mai primeste la fel ajutor de somaj dupa incetarea contractului de munca? Pana acum a lucrat in continuu 7 ani.
Cel mai recent răspuns: blotunga , utilizator 17:29, 15 Aprilie 2009
Buna seara.Da veti primi in continuare ajutor de somaj
1. Pe perioada cat aveti CIM pe perioada determinata vi se suspenda indemnizatia de somaj.
2. Dupa incetarea CIM pe perioada determinata primiti in continuare indemnizatia de somaj.
3. Inainte de a semna CIM mergeti la AJOFM sa va faca inscrisurile in carnetul de munca si sa va dea dispozitia de suspendare.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somer - posibila angajare mariana chiru mariana chiru buna ziua sunt somera de la 01.03.2009, dupa o vechime de aproximativ 23 ani. este posibil ca incepand cu 01.07.2009 sa fiu angajata. Va intreb: daca sunt ... (vezi toată discuția)
Procedura ridicare dosar somaj gabrielle_24 gabrielle_24 Buna ziua, Ma confrunt si eu cu urmatoarea situatie. Pe 29 noiembrie am depus dosajul de somaj si maine, adica pe 15 dec ar trebui sa ma duc sa pun prima ... (vezi toată discuția)
La angajare antonio123 antonio123 AM avut anul trecut depus un dosar ptr angajare la un angajator,am fost la acesta si ma trimis la A.J.O.F.M sa imi de repartitie la el sa ma angajeze ... (vezi toată discuția)