avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 268 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... lnchisoare cu suspendare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

lnchisoare cu suspendare

am condamnare 1 an cu suspendare intr-un dosar pt infractiuni la legea circulatiei!suspendarea este de un an si se termina in oct 2014!dupa codul nou pot beneficia de vreo ,,gratiere''??adica sa pot da de permis mai repede??
Cel mai recent răspuns: Crisanca , utilizator 20:47, 2 Februarie 2014
Eu nu cred..
Sa fiti multumit ca ati fost condamnat inainte de intrarea in vigoare a noului cod penal, fiindca daca fapta se intampla dupa, nu mai exista institutia suspendarii conditionate si va durea capul de cate masuri si obligatii trebuia sa respectati, plus un numar zilnic de ore de munca in folosul comunitatii, plus poate si o amenda..
Daca gresesc rog colegii mai experimentati sa ma corecteze..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O informatie dorel_santi dorel_santi am fost condamnat in anul 2001, un an si zece luni cu suspendare ptr. ca am fost prins la volan cu alcoolemie peste limita legala, de atunci a trecut 5 ani si ... (vezi toată discuția)
Alcool in aer de 0.84 alex67jjy alex67jjy Am si eu o problema..in septembrie 2011 am fost prins de un echipaj al politiei rutiere cu o alcoolemie de 0.84 si in sange 1.50 si 1.30 la a doua proba..a ... (vezi toată discuția)
Ncpp - reducerea termenului de incercare andreiion88 andreiion88 Buna seara, Daca am fost condamnat pe vechiul cod la 1 an de inchisoare cu suspendare conditionata , cu un termen de incercare de 3 ani pentru complicitate la ... (vezi toată discuția)