Buna seara am si eu o intrebare.....socrul meu a avut facut Pf la care a renuntat in anul 2008.......in anul 2010 a fost in somaj.......soacra mea nu lucra este casnica.....anul trecut mai clar in 23.07 .2013 a primit o somatie de la CNAS prin care se specifica , ca pe perioada 2008-2013 au de platit ca si contributie pentru sanatate suma de 101 lei......contributie pe care au platito impreuna cu o majorare de 90 de lei.......dupa ceva timp suma a fost platita iara....iar acum mai clar in data de 31 ianuarie 2014 au primit o decizie intitulata ``Decizie referitoare la obligatiile de plata accesorii`` care arata iarasi contributia pe 2008-2013.....cu penalitati si suma de plata este tot de 101 lei.........insa de aceasta data......hartia vine de la Anaf........deci prima care s-a platit fost pe la CNAS si acum a venit de la ANAF .......dar tot pe perioada 2008-2013..........cum este posibil sa se plateasca contributia la sanatate de 3 orii pe aceeasi perioada....si ce este curios ca atunci in 23.07.2013 au primit de la CNAS iar acum de la ANAF?
E clar ca e o incurcatura in baza lor de date. Trebuie sa mergeti la ANAF cu hartiile primite anterior si cu dovada platii de 2 ori. Stati pe capul lor pana rezolvati problema.
De anul trecut ANAF a preluat evidenta contributiilor, precum si plata si recuperarea acestora, de aceea ati primit hartia de la ANAF..
Mergeti la ANAF cu dovada platii . Este o incurcatura, intrucat acum contributiile se platesc la bugetul consolidat si, probabil, au incurcat lucrurile.
Instiintare cas
Diana_90
Am primit de curand o instiintare de la cnas care suna in felul urmator:
\\"In conformitate cu art.215 alin (3) din Legea nr.95/2006 privind reforma in ... (vezi toată discuția)