avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Exemplu actiune contencios administrativ
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Exemplu actiune contencios administrativ

Am nevoie de 3 actiuni ... pentru scoala.. Imi puteti da un link, un model? Nu conteaza continutul... Ms
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:36, 3 Februarie 2014
Ce obiect au aceste actiuni ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce litera din art.55 corespunde situatiei in care eu imi dau demisia evelinaoprea evelinaoprea Am fost cadru didactic, angajat pe perioada determinata si mi-am dat demisia in luna martie. Ar fi trebuit sa primesc de la scoala care m-a angajat o decizie ... (vezi toată discuția)
Plan de prevenire si protectie shoryzo shoryzo Am si eu o mare rugaminte, daca ma poate ajuta cineva cu un model de plan de prevenire si protectie.(sau macar sa stiu si eu ce ar trebui sa contina) (vezi toată discuția)
Model contract de barter cryssu1986 cryssu1986 Are cineva idee de un model de contract de barter intre o persoana fizica si o scoala pentru inchirierea salii de sport? Va multumesc anticipat! (vezi toată discuția)