daca am luat amenda pe ratb insa pv nu contine orasul de domiciliu locul si data nasterii, contine nr strazii pe care locuiesc gresit, la fel si numele mamei + nu am fost lasata sa completez la obiectiuni...aceasta rubrica fiind completata chiar inainte de constatarea contraventiei la fel si rubrica unde mentiuni ale constatatorului unde se preciza ca nimeni nu vrut sa fie martor desi nu a intrebat pe nimeni....am vreo sansa de castig daca introduc o contestatie? ( procesul verbal e semnat de mine )
Ce legatura o avea problema dvs. cu accidentul de circulatie ? Trebuie inserate motivele contestatie in fapt si in drept si nu citat ca un "pomelnic" textul de lege Limitati-va doar la erorile din procesul verbal care atrag nulitatea acestuia si la momentul incheierii procesului verbal.Eu nu asi solicita judecarea in lipsa conf.art 242 c.pr.civ.Normal,ar trebui sa va sustineti plangerea si sa vedeti dispozitiile luate de instanta....."va rog sa admiteti plangerea constatand nulitatea absoluta a procesului verbal nr..............din data..............emis de........
In drept:
Imi intemeiez contestatia conform dispoz.art.16 din OUG nr.2/2001
Contestatia ca si orice actiune este compusa din "in fapt:",unde aratati motivele acesteia si in final din"In drept:"unde aratati temeiul juridic al acesteia#-o