avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1175 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Casa de sanatate - D112
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Casa de sanatate - D112

Buna ziua!

Am o salariata cu domiciliul in buletin de Brasov, dar are flotant pe Cluj Napoca. Pentru declaratia 112 imi trebuie casa de sanatate, care o trec cea din Brasov sau cea din Cluj?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters307306 , utilizator 18:14, 3 Februarie 2014
Conform instructiunilor de completare a D 112,se trece codul casei de asigurari de sanatate la care este luat in evidenta asiguratul,in functie de optiunea acestuia si cu care s-a incheiat contractul de asigurari sociale de sanatate.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,

Treceti casa de asigurare din aria unde isi desfasoara activitatea firma. In cazul in care angajatul lucreaza la un punct de lucru din alt judet, si acest punct de lucru are mai mult de 5 angajati, trebuie sa declarati la casa de asigurare din judetul unde este localizat punctul de lucru respectiv.

Respect,
Dan Preda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatie angajati ai unui punct de lucru miruna 2009 miruna 2009 Buna ziua! Lucrez in Sibiu la un punct de lucru al unei societati al carei sediu este in Cluj. Initial eu am lucrat in Cluj iar dupa deschiderea punctului de ... (vezi toată discuția)
Casa de asigurari salariat dutescu maria dutescu maria Buna ziua, Am si eu o intrebare: o societate din arges angajeaza o persoana din bucuresti, la casa de asigurari a acestui salariat in d112 ce se trece arges ... (vezi toată discuția)
Declaratii sanatate versus medic familie-teritorialitate blagu blagu In legislatia privind asigurarile de sanatate se lasa la latitudinea asiguratului (angajat al unei SC) la ce casa de sanatate se poate asigura. Daca un ... (vezi toată discuția)