avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 111 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Import suplimente alimentare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Import suplimente alimentare

Buna ziua!
Nu sunt sigura daca intrebarea mea este pentru aceasta sectiune si daca nu imi cer scuze.
Intrebarea mea este urmatoarea: Ce este necesar daca o firma din Bulgaria importa suplimente alimentare in Romania? Compania n-are magazin fizic pe teritoriul Romaniei, vanzarii se efectueaza online sau prin telefon, iar livrarea - prin curierat. Ce reguli trebuie sa fii onorate?
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: ContSters187835 , utilizator 17:49, 7 Februarie 2014
Intr-adevar, la prima vedere nu este import. Ar fi import in masura in care marfurile comercializate ar sosi din afara Uniunii Europene.Exista posibilitatea ca o societate care nu are sediul in Romania sa efectueze operatiuni de import. In ceea ce priveste modul in care se desfasoara activitatea ar mai fi de facut cateva precizari :sediul social, forma juridica a societatii, unde este inregistrata din punct de vedere fiscal activitatea:in Romania sau in Bulgaria si , in functie de raspunsul la aceste neclaritati, se pot evidentia solutiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Import marfa china papickads papickads Buna ziua, De curand m-am hotarat sa import prin intermediu firmei mele(S.C) ceasuri din China pe care sa le comercializez ulterior prin intermediul unui ... (vezi toată discuția)
Vanzare online in afara romaniei Robertluxury Robertluxury Buna ziua, numele meu este Robert. De peste un an de zile am deschis un magazin online (srl, neplatitor tva) cu bratari handmade,l. Am devenit de la inceputul ... (vezi toată discuția)
Importul produselor alimentare din bulgaria luciancozlac luciancozlac Vreau sa import produse alimentare din bulgaria in vederea deschiderii unui magazin alimentar cu produse fabricate in bulgaria(produse din ... (vezi toată discuția)