Buna ziua!
Nu sunt sigura daca intrebarea mea este pentru aceasta sectiune si daca nu imi cer scuze.
Intrebarea mea este urmatoarea: Ce este necesar daca o firma din Bulgaria importa suplimente alimentare in Romania? Compania n-are magazin fizic pe teritoriul Romaniei, vanzarii se efectueaza online sau prin telefon, iar livrarea - prin curierat. Ce reguli trebuie sa fii onorate?
Multumesc mult!
Intr-adevar, la prima vedere nu este import. Ar fi import in masura in care marfurile comercializate ar sosi din afara Uniunii Europene.Exista posibilitatea ca o societate care nu are sediul in Romania sa efectueze operatiuni de import. In ceea ce priveste modul in care se desfasoara activitatea ar mai fi de facut cateva precizari :sediul social, forma juridica a societatii, unde este inregistrata din punct de vedere fiscal activitatea:in Romania sau in Bulgaria si , in functie de raspunsul la aceste neclaritati, se pot evidentia solutiile.
Import marfa china
papickads
Buna ziua,
De curand m-am hotarat sa import prin intermediu firmei mele(S.C) ceasuri din China pe care sa le comercializez ulterior prin intermediul unui ... (vezi toată discuția)