avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Hotararea nr.242/20.11.2013(Legea 195/2002 art.87,aln.1
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Hotararea nr.242/20.11.2013(Legea 195/2002 art.87,aln.1

-am primit 3 ani cu suspendare si 5 ani incercare
Intrebare:poate fi schimbata hotararea in amenda penala si politia sa nu anuleze permisul de conducere?
Multumesc!#-o
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 20:02, 3 Februarie 2014
Chiar daca se primeste amenda penala permisul se va anula. Suspendarea conditionat sub vechiul cod se mentine si dupa intrarea in vigoare a noului cod penal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noul cod penal tortio tortio Buna ziua, am fost condamanat la 10 luni inchisoare cu suspendare luna trecuta pentru consum de alcool peste 0.8 .Conform noului cod penal mai exista aceasta ... (vezi toată discuția)
Care este situatia conform noului cod penal? DASY DASY Un prieten se afla in urmatoarea situatie: In anul 2011 i-a fost suspendat permisul de conducere ; a refuzat recoltarea de probe biologice .A contestat la un ... (vezi toată discuția)
Noul cod penal.suspendarile Dorin7896 Dorin7896 Buna ziua,in luna Decembrie 2013 am primit in baza recursului 1an cu suspendare si anularea permisului de conducere deoarece am avut o alcoolemie peste limita ... (vezi toată discuția)