avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1171 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cazier judiciar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cazier judiciar

Va rog sa-mi raspundeti daca un administrator de imobile a primit NUP dar totusi a primit o amenda administrativa pentru infractiunea de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor si fals in inscrisuri sub semnatura privata,aceste fapte i se scriu in cazierul judiciar si pe ce termen si daca pentru aceste fapte isi poate pierde atestatul si serviciul?
Astept raspunsul dumneavoastra,si va multumesc anticipat.
Dacă a primit doar amendă administrativă, nu ar trebui să existe menținui în cazierul judiciar.
Ar putea să verifice totuși, pentru a sta liniștit, solicitând un certificat de cazier judiciar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pedepse pmrs pmrs care ar fi pedepsele pentru urmatoarele fapte?: abuz în serviciu, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi complicitate la folosirea sau prezentarea ... (vezi toată discuția)
Aparare in dosar penal fals, uz de fals, abuz in serviciu Constitutional Constitutional Doresc sa stiu daca intr-un dosar penal deschis pentru abuz in serviciu, fals si uz de fals care er fi pedeapsa maxima si daca poate fi pronuntata cu ... (vezi toată discuția)
Pot da statul in judecata ? bureac62 bureac62 Am depus o plingere penala impotriva a doua persoane, la politie,aceasta a instrumentat-o,a trimis-o parchetului si s-a hotarit NUP.Am atacat la judecatorie ... (vezi toată discuția)