avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Dividende
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Dividende

Buna ziua!
Cese intimpla cu dividendele neincasate de la o societate daca ulterior ea da faliment.Se mai pot recupera si cum?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Av. Alina VEZUREANU , Avocat 17:09, 3 Februarie 2014
O societate intrata in faliment nu mai poate plati dividente. Daca procedura de lichidare nu s-a incheiat si aveti inca posibilitatea sa va inscrieti la masa credala, contactati administratorul judiciar si inserati-va in lista de creditori. Poate, din lichidare, ies bani suficienti sa va incasati si dvs drepturile. Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma in insolventa, cum recuperez salariile restante mirelapaius mirelapaius Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Am lucrat pana in luna august 2009 si nu am primit salariile incepand cu luna februarie 2009. Din august am iesit ... (vezi toată discuția)
Ma inscriu sau nu la masa credala? onicacristina onicacristina Un amic a intrat cu societatea in insolventa , ca sa il ajut am negociat cu creditorii si prin cesiune ce creanta i-am cumparat toate creantele.In acest moment ... (vezi toată discuția)
Societate intrata in insolventa - recuperare salarii 4ndr31s 4ndr31s Buna dimineata, Am lucrat in cadrul unei firme de la 1 august 2013 la 3 februarie 2016. Firma a intrat in insolventa si nici pana in acest moment nu am reusit ... (vezi toată discuția)