avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plangere contraventionala-raspuns intampinare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Plangere contraventionala-raspuns intampinare

Buna ziua,

In urma unei plangeri contraventionale impotriva unui proces verbal prin care mi se suspenda dreptul de a conduce pe o perioada de 30 de zile, am primit o intampinare prin care mi se aduce la cunostinta motivele paratului de a nu se accepta plangerea.

Mi s-a cerut sa raspund in termen de 10 zile la aceasta intampinare.
Se intampla sa stiti ce anume trebuie sa cuprinda raspunsul meu?

Va multumesc frumos !
Cel mai recent răspuns: IancuCosmin , utilizator 17:47, 3 Februarie 2014
Trebuie sa "demontati" apararile paratului. Punct cu punct. Mult succes!
Prin raspuns la intampinare urmeaza sa raspundeti la fiecare dintre aspectele mentionate de intimata ,incercand sa sustineti si sa probati netemeinicia apararii acesteia
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspuns la intampinare (ajutor) ionutinfo ionutinfo Buna seara! Acum 2 luni circa am depus o plângere contravenţională Am primit acum prin posta o \"Comunicare la Adresa\" La care imi comunica ... (vezi toată discuția)
Raspuns la intampinare pandiseba pandiseba Buna ziua,daca contest un p.v.,iar politia depune întâmpinare,cu obligatia mea de a depune raspunsul la întâmpinare,cum formulez cererea?Formulez ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala steefanel steefanel Am depus o contestatie la un proces verbal de contraventie (prin care mi s-a dat amenda si a fost retinut certificatul de inmatriculare) si la termenul de ... (vezi toată discuția)