avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Raspuns la intampinare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Raspuns la intampinare

Buna ziua,daca contest un p.v.,iar politia depune întâmpinare,cu obligatia mea de a depune raspunsul la întâmpinare,cum formulez cererea?Formulez întâmpinare sau raspuns la intampinare?Si cum formulez,impotriva întâmpinarii sau impotriva p.v?Îmi pare rău,dar nu am mai depus si nu stiu procedura.Multumesc
Cel mai recent răspuns: edina , utilizator 09:20, 19 Mai 2015
Formulati "Raspuns la intampinare",in care va sustineti punctul de vedere si incercati sa demonstrati netemeinicia sau nelegalitatea aspectelor/motivelor/probelor invocate de partea reclamata in intampinare
Ciclul procesual este acesta: plangerea dvs, urmata de intampinarea politiei, si in final, raspunsul dvs. la intampinare.

Exact asa se numeste: Raspuns la intampinare, iar acesta nu se mai comunica politiei.
Iar politia nu mai depune un "raspuns la raspunsul la intampinare" care nu este reglementat in legislatia noastra.

art 201 C pr civ
(2) Întâmpinarea se comunică de îndată reclamantului, care este obligat să depună răspuns la întâmpinare în termen de 10 zile de la comunicare. Pârâtul va lua cunoştinţă de răspunsul la întâmpinare de la dosarul cauzei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reiau întrebarea. este obligatoriu să se dea răspuns la o ... Carp Mircea Carp Mircea Reiau întrebarea. Este obligatoriu să se dea răspuns la o întâmpinare ? În cazul prezentat de mine nu a mai fost comunicată întâmpinarea pentru a i ... (vezi toată discuția)
Denumire document stefan_71 stefan_71 Buna ziua! Am deschis o actiune in instanta ,ulterior parata a depus intampinare si cerere reconventionala iar acum sunt obligat de instanta sa raspund in ... (vezi toată discuția)
Depunere raspuns la intampinare dupa modificare cerere cf. art. 204 alin.(1) c.p.civ. Alin Ursu Alin Ursu Buna, Am o nelamurire cu privire la prevederile art. 204 alin. (1) C.proc.civ. Acesta spune: \\"[i]Art. 204: Modificarea cererii de chemare în ... (vezi toată discuția)