avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Se poate anula un contract de cedare a unei locuinte ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Se poate anula un contract de cedare a unei locuinte daca conditiile de intretinere nu au fost respectate?

un contract de mostenire a unei locuinte facut pe baza unor declaratii de intretinere a proprietarului atat timp cat acesta este in viata, se poate anula daca conditiile din acel contract nu a fost respectat? trebuie sa existe dovezi sau martori?
Cel mai recent răspuns: themis , utilizator 21:00, 3 Februarie 2014
Contract de moştenire? Probabil, contract de întreţinere.

Da, se poate desfiinţa (nu e vorba de anulare, ci de rezoluţiune, desfiinţare cu caracter retroactiv). ªi, evident, e nevoie de probe, sarcina de a proba revenind celui care afirmă neîndeplinirea de către cealaltă parte a obligaţiilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare - cumparare cu clauza de intretinere alexunirea alexunirea Bunici mei cand erau in viata, au facut un contract de vanzare - cumparare cu clauza de intretinere. Specific ca ei au 8 copii, dintre care un copil cu ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere . florentina1977 florentina1977 Parinti mei sunt in viata si vor sa imi faca acest contract , dupa ce va muri unul din ei , se poate razgandi celalalt si sa anuleze acest contract ? chiar ... (vezi toată discuția)
Achizite teren dobandit de actualii proprietari prin contract v-c cu obligatie intretinere bogdanalex0510 bogdanalex0510 Buna ziua, Doresc sa achizitionez un teren dobandit de actualii proprietari printr-un contract de vanzare cumparare cu obligatie de intretinere a unei ... (vezi toată discuția)