avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Noul cod penal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Noul cod penal

Buna seara ! Am si eu o intrebare : pentru infractiunea de ucidere din culpa (accident rutier ) pentru care s-a primit pedeapsa de 2 ani si 4 luni inchisoare cu suspendare precum si perioada de incercare de 6 ani , cu noul cod penal in vigoare , beneficiez de reducere a pedepsei sau de vreun privilegiu al C.P . sau C.P.P.
Ce privilegiu ati dori?
sa mi se reduca termenul de incercare deoarece mi-a fost interzis sa conduc vreun autovehicul pe durata acestui termen .
Ast nu se poate.
atunci exista vreo cale de atac asupra pedepsei complementare care imi interzice condusul oricarui autovehicul ? . sau este posibila reabilitarea mai rapida de catre o institutie a statului ( judecatorie ori serviciul de probatiune ) ?
Nu există nici o modalitate, nu încercați focul cu degetul, riscați să vă ardeți

Alte discuții în legătură

Condamnat la 3 ani cu suspendare lipsire de libertate Julian24 Julian24 Daca am fost condamnat in 2011 la 3 ani cu suspendare sub supraveghere si termen de incercare 6 ani ...Beneficiez de legea mai favorabila cu Noul cod penal ... (vezi toată discuția)
Permis auto - condamnare, examen claudiuywz claudiuywz Ora estimata: 08:30 Complet: C8 C.P./FOND Tip solutie: Condamnare Solutia pe scurt: Respinge cererea formulată de către reprezentantul Ministerului Public cu ... (vezi toată discuția)
Ucidere din culpa al3xn01 al3xn01 Buna ziua , am fost cercetat intr-un proces de ucidere din culpa , la sfatul avocatului nu am mers pe recunoastere ca mia zis ca am 1 expertiza auto in ... (vezi toată discuția)