avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Noul cod penal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Noul cod penal

Buna seara ! Am si eu o intrebare : pentru infractiunea de ucidere din culpa (accident rutier ) pentru care s-a primit pedeapsa de 2 ani si 4 luni inchisoare cu suspendare precum si perioada de incercare de 6 ani , cu noul cod penal in vigoare , beneficiez de reducere a pedepsei sau de vreun privilegiu al C.P . sau C.P.P.
m-au ars ei pe nedrept , cat de rau pot sa ma ard ? ... daca stiti vreo modalitate cat de improbabila ar fi , as vrea sa o aud .
Nu se poate face nimic, Legea Nr. 187 din 24 octombrie 2012 pentru punerea în aplicare a Legii nr. 286/2009 privind Codul penal, prevede ca, măsura suspendării sub supraveghere a executării pedepsei aplicată în baza Codului penal din 1969 se menţine şi după intrarea în vigoare a Codului penal, până la împlinirea termenului de încercare stabilit prin hotărârea de condamnare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnat la 3 ani cu suspendare lipsire de libertate Julian24 Julian24 Daca am fost condamnat in 2011 la 3 ani cu suspendare sub supraveghere si termen de incercare 6 ani ...Beneficiez de legea mai favorabila cu Noul cod penal ... (vezi toată discuția)
Permis auto - condamnare, examen claudiuywz claudiuywz Ora estimata: 08:30 Complet: C8 C.P./FOND Tip solutie: Condamnare Solutia pe scurt: Respinge cererea formulată de către reprezentantul Ministerului Public cu ... (vezi toată discuția)
Ucidere din culpa al3xn01 al3xn01 Buna ziua , am fost cercetat intr-un proces de ucidere din culpa , la sfatul avocatului nu am mers pe recunoastere ca mia zis ca am 1 expertiza auto in ... (vezi toată discuția)