avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna seara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna seara

ce trebuie sa stiu cind vand un apartament fara agentie prin prima casa,ce riscuri pot aparea...multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 13:41, 4 Februarie 2014
Riscul este sa nu beneficvieze de acel credit. Cand mergeti la notar pentru promisiunea bilaterala sa vedeti clauzele cu atentie.
Sa primiti banii cu intarziere, sa dureze mult pana la perfectarea vanzarii... Sa faceti promisiunea si sa ramaneti cu ea notata in CF in urma faptului ca nu se aproba dosarul de credit...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract vanzare-cumparare cu plata a 90% din suma euvictoria euvictoria Buna ziua, Pe data de 1 iulie voi incheia un antecontract de vanzare-cumparare la un notariat agreat de dezvoltator, pentru un apartament in Bucuresti.Pentru ... (vezi toată discuția)
Antecontractul de vanzare-cumparare la un credit cu prima casa se noteaza sau nu in cf boggy_2012 boggy_2012 Concret,vand un apartament unui cumparator prin programul prima casa.Am depus toate actele,s-a facut evaluarea apartamentului,s-a aprobat creditul de catre ... (vezi toată discuția)
Dare in judecata mihand mihand buna seara, Am incheiat in septembrie 2007 un antecontact de vanzare-cumparare a unui apartament (constructie noua) cu 3 camere, data de finalizare fiind 25 ... (vezi toată discuția)