Buna ziua, va rog sa ma lamuriti asupra urmatoarei situatii: Am un copil cu un cetatean strain, nefiind casatorita insa copilul este recunoscut de tata cu mentiunea ca imi poarta mie numele de familie copilul iar la rubrica tata este trecut si el.In situatia in care tatal copilului decedeaza, copilul meu va mosteni ceva in conditiile in care acesta nu mai are si alti copii?Cum se procedeaza, intreb pt. ca acesta este grav bolnav si vreau sa fiu informata pt. copil.In cazul in care lasa vreun testament iar copilul nu este mentionat in el,va mai putea copilul sa mosteneasca ceva si care este procedura? Va multumesc anticipat
Care este cetatenia tatalui copilului? Mostenirea se va dezbate dupa acea lege sau dupa legea resedintei obisnuite. Tatal poate lasa un testament in care beneficiarul sa fie copilul.
Testament
hatice_e
am o foarte mare problema eu sunt fiica din prima casatorie a tatalui meu problema este ca am facut acum 2 ani un testament cu bunica mea cu stirea tatalui in ... (vezi toată discuția)
Recunoastere copil
wowgurl
in urma unei relatii de concubinaj partenera mea a dat nastere unui copil care in acest moment are 1 an si 4 luni. Copilul s-a nascut in Canada, in ... (vezi toată discuția)