avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Divort, trecere apartament pe numele minorului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Divort, trecere apartament pe numele minorului

In cazul divortului prin notar, cum se poate trece dreptul de proprietate al apartamentului pe numele minorului, cu acordul parintelui care este proprietar? Ce documente sunt necesare si ce autoritati sunt implicate?
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 10:30, 4 Februarie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
NU poate atribui instanta bunul unei persoane care nu are niciun drept asupra bunului si nu e nici parte in proces.
Demersurile sunt lungi, nu inteleg ce legatura are cu divortul daca bunul e al unuia dintre soti. Sunt date putine, descrieti putin situatia in care sunteti.
puteti trece apartamentul pe numele copilului. solutiile depind de cazul dvs in speta, oferiti prea putine detalii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu copil minor la notar ilknur_sem ilknur_sem Buna ziua. As dori sa stiu cum se procedeaza in cazul unui divort cu copii minori la notar. Dupa ce s-a depus dosarul la notar, ce perioada trece pana se ... (vezi toată discuția)
Acte necesare donatie casa plus costuri andra_alexandra andra_alexandra As vrea sa stiu de ce acte am nevoie , ca mama mea sa treaca casa pe numele meu prin donatie, sau cum e mai simplu,dar si cat ma costa toata aceste ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare apartament Simona Constantinescu Simona Constantinescu Apartament contractat in data de 19.09.2016 de catre o familie (sot, sotie) cu un grafic esalonare plati cu ultima rata de plata pentru data de 05.09.2019. In ... (vezi toată discuția)