avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... ONG care doreste sa autorizeze un adapost de caini
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

ONG care doreste sa autorizeze un adapost de caini

Buna ziua. Un ONG cu sediul in localitatea A, inscris in Registrul Organizatiilor si Fundatiilor, avand drept scop gestionarea cainilor fara stapan, poate solicite autorizarea unui adapost pentru astfel de animale pe teritoriul localitatii B? Este necesar sau nu un document suplimentar pentru amplasarea acestui obiectiv in alta localitate decat cea in care este inregistrat ONG-ul? Daca este necesar un asemenea document care este acesta?

Alte discuții în legătură

Ce pot face impotriva unui vecin care bate un caine zi de zi pe scara blocului? ionutinfo ionutinfo Buna ziua tuturor. Voi incerca sa fiu cat mai scurt si la obiect. Un vecin, are hobby-ul de a bate un caine pe scara blocului. Este vorba de un caine ... (vezi toată discuția)
Inregistrare in registrul asociatiilor si fundatiilor maneaciprian17 maneaciprian17 Buna ziua! Am si eu o nelamurire cu privire la inregistrarea si functionarea in conditii legale a unei asociatii de tip ONG. Mai exact, pentru ... (vezi toată discuția)
Timisoara: hotararea consiliului local 146/14.03.2013 - sterilizarea cainilor cu si fara stapan sorinpascu sorinpascu http://www.primariatm.ro/hcl.php?unid=6E88F2A17BD2A9DAC2257B2C00463112 Vreau sa stiu daca acest HCL care nu are la baza nici o lege la nivel national, poate ... (vezi toată discuția)