avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Cum trebuie sa procedez? Defectiune nerezolvata de 2 ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Cum trebuie sa procedez? Defectiune nerezolvata de 2 luni

buna ziua.am cumparat o masina de spalat in noiembrie 2013,iar dupa nici o saptamana s-a stricat.cei de la garantie au venit si au facut constatarea dupa 2 zile si au spus ca trebuie schimbata o piesa.dar nici in ziua de azi nu au venit sa o repare.in contract spune ca sunt obligati in termen de 15 zile sa efectueze reparatia,si au trecut peste 2 luni.ce trebuie sa fac?va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 18:03, 4 Februarie 2014
plangere la OPC.
Presati-i pe cei de la service. Faceti-le o notificare in doua exemplare din care unul il depuneti la firma (caz in care solicitati ori numarul de inregistrare ori sa va scrie cineva de acolo pe exemplarul dvs. data la care ati adus-o) sau o trimiteti prin posta cu confirmare de primire.
In notificare scrieti ce ati zis si aici: ca de la constatarea defectului au trecut doua luni si le cereti rezolvarea de indata a problemei sau o negatie de reparare. Adaugati ca daca nu va raspund in maxim o saptamana va veti adresa ANPC.

Puteti incerca discutia asta si la telefon insa in caz ca nu se tin de cuvant dvs. nu aveti ce anexa la reclamatia catre ANPC - ma refer la dovada faptului ca ati incercat rezolvarea pe cale amiabila, exemplarul dvs. din notificare la asta va foloseste
Doar pe baza negatiei de reparare magazinul va poate schimba masina cu una noua.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie masina de spalat dida5801 dida5801 Buna ziua, As dori sa stiu ce pot sa fac in urmatorul caz: - sunt persoana juridica si am cumparat o masina de spalat rufe pentru folosirea ei in cadrul ... (vezi toată discuția)
Inlocuire autoturism in perioada de garantie. mircea1986 mircea1986 Intrebare: Este posibila inlocuirea unui autoturism cumparat de nou, aflat inca in perioada de garantie, cu defect de fabricatie pe care dealer-ul nu il ... (vezi toată discuția)
Buna seara , am cumparat de la emag o masina de spalat rufe si ... Flavius922 Flavius922 Buna seara , am cumparat de la emag o masina de spalat rufe si dupa 2 luni nu a mai functionat , am sunat la service mi-au tinut-o mai mult de 15 zile la ... (vezi toată discuția)