avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu fara plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu fara plata

am avut concediu fara plata 6 luni din motive personale ,iar acum doresc sa mai iau inca 6 luni fara plata,dar se poate ca sefa nu mai vrea sa mi-l acorde.Ce imi puteti raspunde?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:41, 4 Februarie 2014
Concediul fara plata se acorda la cererea salariatului, indiferent de motivul pentru care se solicita, dar numai cu aprobarea angajatorului.
In general, concediul fara plata se acorda de catre angajator salariatului, in baza acordului de vointa al partilor din c.i.m.

Exista si posibilitatea sa va fie refuzata acordarea unui nou CFP din diverse motive.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Absenta nemotivata serviciu 3 ore florentina12 florentina12 Buna ziua, De 6 luni am revenit din ccc, angajatorul nu a fost incantat pentru ca ocupase postul, in toata aceasta perioada nu mi-am desfasurat activitatea, ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa imi iau concediu fara plata pt studii avand in vedere ca pana acum am avut 10 luni de concediu fara plata din cauza motivelor familiale? monica gaman monica gaman Buna ziua,am si eu o intrebare la Dvs.Sunt profesor titular din 2006 si in anul 2008-2009 am luat concediu fara plata timp de 10 luni din cauza motivelor ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata pentru cadru didactic auxiliar cosminadamiana cosminadamiana Va multumesc in avans pentru raspuns si pentru munca pe care o depuneti. Sunt incadrata cu contract pe durata nedeterminata ca secretar sef facultate, deci ... (vezi toată discuția)