avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reducerea salariului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reducerea salariului

Buna ziua. As dori sa stiu ce varianta sa aleg intre reducerea salariului (varianta propusa de conducere) si implicit a programului la 4 ore/zi, din 8 ore/zi sau solicitarea intrarii in somaj??? Astept un raspuns. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:57, 10 Februarie 2014
Eu as opta pentru solutia cu modificarea c.i.m., intrucat durata somajului este determinata.
Buna dimineata. Sunt angajata pe postul de inginer proiectant din anul 2006 si pana in prezent si as dori sa stiu daca se poate reduce salariul astfel incat sa primesc salariul minim pe economie avand aceeasi incadrare pe post (inginer proiectant). Astept un raspuns. Va multumesc.
Exista aceasta posibilitatea, insa numai cu acordul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim 2 ore/zi + contract drepturi de autor torpedo torpedo Buna ziua, Datorita situatiei economice (asa spune angajatorul), nu mi se mai poate plati salariul integral pe CM si mi-au propus urmatoarele variante: - ... (vezi toată discuția)
Schimbare incadrare la locul de munca cameliadaj cameliadaj Buna ziua Din 2007 sunt angajata la o firma IT pe functia Inginer Telecomunicatii. Titulatura aceasta am dobandit-o la terminarea facultatii;ei m-au pus ... (vezi toată discuția)
Diminuare salariu dupa intoarcerea din concediu de crestere copil marif marif La intoarcerea din CIC postul a fost desfintat, dar s-a facut o alta propunere. Postul propus este sub cel avut initial, deci si salariul de incadrare este ... (vezi toată discuția)