avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Licenta Windows la PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Licenta Windows la PFA

Buna ziua,

Mi-am facut un PFA consultanta IT si voi folosi laptop-ul care il am cumparat mai demult pe persoana fizica. Pentru asta am facut un contract de comodat intre mine si PFA pentru folosirea lui.
Windows-ul instalat pe laptop este o licenta OEM care am inteles ca e legal numai cu factura insa eu nu mai am factura.
In cazul unui control la PFA sunt obligat sa arat si factura sau numai contractul de comodat?

Va multumesc,
Mihai
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert PFA , Contabil 17:03, 7 Februarie 2014
Licenta OEM nu are nevoie de factura. Este integrata in pretul calculatorului.
Factura calc este si licenta de windows. Nu aveti de unde sa aveti o factura doar pe windows.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mij fix sau ob de inventar i.mircea i.mircea Buna seara tuturor, Am primit o factura, pe primul rand am sistem desktop ( calculator) de 1650 lei iar pe randul al doilea Windows de 325 lei, cum sa ... (vezi toată discuția)
Laptop + licenta windows + office 365 MonicaElena4 MonicaElena4 Buna, Sunt in curs de deschidere a unei microintreprinderi si pana am documentele gata, vreau sa imi achizitionez un laptop. Este posibil sa il cumpar ... (vezi toată discuția)
Licenta windows ? intr-un srl! dany_1998 dany_1998 Buna ziua, Poate acest subiect a mai fost discutat , dar cautarile mele prin forum nu au dus la gasirea unor rezultate satisfacatoare. Intrebarile sau ... (vezi toată discuția)