avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere santaj termen depunere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere santaj termen depunere

sint persoana cu handicap si am fost santajata ca daca nu ii mai dau bani surorii mele,cum imi cerea de obicei, sa-i zugravesc,sa-i fac curatenie,sau sa stau unde imi spune ea (sintem amindoi coproprietari intrun apartament cu 3 camere ),nu ma va lasa sa am LINISTE in acea casa....Intrucit nu am cedat santajului ei aceasta sa razbunat facind afirmatii pe scara blocului defaimatoare si discriminatorii (comform unei decizii CNCD ) la adresa mea ,mai mult instigind si facind totul ca eu sa plec din acel apartament cum am si facut dealtfel....Am probe,video,audio,martori si inscrisuri,intrebarea mea este daca au trecut aproape 2 ani de la santajul facut de aceasta mai pot depune plangere tinind cont ca am fost intimidat in permanenta sa nu depun plangere ?
Cel mai recent răspuns: adrianfm67 , utilizator 07:44, 5 Februarie 2014
Încercați să depuneți plângerea. Pentru șantaj nu este incidentă plângerea prealabilă, deci nu este vorba despre un termen de depunere.
Va multumesc...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proba video in noul cod penal adrianfm67 adrianfm67 Am fost nevoit sa filmez intrun apartament in care sint coproprietar abuzurile celuilalt proprietar,inclusiv abuzurile si santajul la care eram supus de catre ... (vezi toată discuția)
Vor sa ma faca sa-mi dau demisia dinca dorina dinca dorina Este normal ca seful de magazin sa ma agreseze psihic ca sa ma faca sa-mi dau demisia ? Ei vor sa ma faca sa ma dea afara pentru ca nu le convine sa ma ... (vezi toată discuția)
Robinet on/off instalat de un vecin pe teava mea de apa Gabriela Radu ani Gabriela Radu ani Buna ziua! Pe teava mea de apa,contorizata separat un vecin a montat ,in mascare,in dreptul ap lui un robinet. A oprit apa si imi cere o suma de bani ca sa o ... (vezi toată discuția)